Werkgevers

Werkgevers

Een overzicht van wat Tigiforce voor u kan betekenen.

Aan de hand van onze database en ons brede netwerk kunnen wij u diensten bieden op het gebied van vakkundig personeel. Dit doen wij aan de hand van ons eigen personeelsbestand, maar wij werken ook samen met meerdere bureaus waar middels een gerichte selectieprocedure kan worden gezocht naar de juiste persoon op de juiste plek. Zodoende streven wij ernaar om in een relatief korte tijd ervoor te kunnen zorgen dat u het personeel krijgt dat bij u past.

Wij van TigiForce spreken uw taal wanneer het gaat over de wensen die u stelt aan uw personeel, er is geen vakterm die onbekend is voor ons. In plaats van ons op de totale uitzendmarkt te richten, hebben wij ons gespecialiseerd in drie gerelateerde markten: bouw, metaal en techniek. Hierdoor kunnen wij nog beter inspelen op uw specifieke wensen.

Is dit de eerste keer dat u overweegt om tijdelijke vakkrachten in te huren, of heeft u al ervaring met het inhuren van uitzendkrachten, in beide gevallen raken wij graag vrijblijvend met u in gesprek. Wij begrijpen dat geen enkel bedrijf hetzelfde is en daarom informeren wij u graag over een passende mogelijkheid.

Kwaliteit

Wij rekruteren met alle nauwkeurigheid onze kandidaten, en wij dragen er zorg voor dat de juiste werknemer bij de juiste werkgever wordt geplaatst. Ook de bedrijfscultuur speelt hierbij een belangrijke rol.

Kundigheid

Door onze ervaring kunnen wij zelfverzekerd zeggen dat wij de nodige expertise in huis hebben om niet meer voor verassingen komen te staan.

Efficiëntie

Naast vakkundig Nederlands personeel heeft TigiForce ook medewerkers uit andere EU-landen aan het werk. Dit kan u soms in de kosten schelen.

Gemak

Tijdrovende zaken met betrekking tot het zoeken van personeel en alle andere zaken nemen wij u uit handen.

Benieuwd wat Tigiforce voor u kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd wat Tigiforce voor u kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.