SLUITEN ×

Uitzenden.

Zodra u personeel bij ons inhuurt, heeft u wel de lusten maar niet de lasten van het werkgeverschap. Wij zoeken naar de juiste kandidaten en zijn, ook juridisch, hun werkgever. U verzorgt het werk, de begeleiding en het toezicht op het project, wij regelen de loonbetaling, de secundaire arbeidsvoorwaarden en de personeelsadministratie van de medewerkers. Daardoor zit u niet aan personeel vast, loopt u minder financieel risico en weet u vooraf wat de kosten zijn.

Werving & Selectie.

Bent u op zoek naar een vaste medewerker met specifieke kwaliteiten? In dat geval helpen wij graag mee met het zoeken van de juiste kandidaat. Deze zoektocht vergt vaak meer tijd dan van te voren wordt ingeschat. Opstellen van vacatures, selecteren van aanmeldingen en het voeren van gesprekken is veel werk. Dit nemen wij graag uit handen. Waarom? Wij hebben een groot netwerk, expertise en dit is simpelweg wat wij doen en leuk vinden. Bovendien betaalt u pas, wanneer u iemand hebt aangenomen.

Payrolling.

Bij Payrolling nemen wij u alle administratieve lasten én de juridische verplichten uit handen, zoals doorbetalen bij ziekte en uitbetaling van vakantie- of feestdagen. U werkt met flexibele arbeidscontracten en u kunt de samenwerking met de medewerker op ieder moment kosteloos beëindigen. Uiteraard betaalt u alleen de gewerkte uren. Het enige wat u hoeft te doen, is zélf de medewerkers selecteren.

Buitenlands personeel.

Ons netwerk van gekwalificeerd en hardwerkend personeel gaat verder dan Nederland. Middels onze betrouwbare partners in andere EU-landen, beschikken wij over gedreven en gekwalificeerd buitenlands personeel dat van aanpakken weet. Door onze lange en goede samenwerkingen met NEN-gecertificeerde partners, kunt u al op een zeer korte termijn beschikken over personeel dat bereid is om net een stapje verder te gaan. Vanzelfsprekend behandelen wij deze werknemers hetzelfde als onze andere Nederlandse collega’s, daarom betalen wij ze volgens de Nederlandse CAO en wet- en regelgeving. Ook regelen wij huisvesting (met SNF keurmerk) en uitstekend vervoer. We zorgen ervoor dat zij zo dicht mogelijk bij hun werkplek zullen wonen, om reistijden zoveel mogelijk te beperken. Flexibel, makkelijk opschaalbaar, echte aanpakkers en niet aan locatie gebonden, een aantal redenen waarom onze klanten kiezen voor buitenlands personeel.

Onze certificaten. GEVONDEN.

7